GAVEKORT
SEE
SUMMER
CONTENT
summer icon
#CelebrateInStyle

Hev Dine Arrangementer

Er du på utkikk etter å arrangere et minneverdig arrangement i Alta? Søk ikke lenger! Vi spesialiserer oss på å arrangere enestående feiringer tilpasset dine behov og preferanser, enten det er en bedriftsfest, bursdagsfeiring, jubileum, familiesammenkomst eller konfirmasjon. Tåkt tilbyr et moderne og kult eventlokale med plass til 100 til 250 personer.

Erfaring Du Kan Stole På

Med års erfaring i å arrangere ulike typer arrangementer, forstår vi viktigheten av hver detalj. Fra planlegging til gjennomføring, sørger vårt team for en sømløs og stressfri opplevelse, slik at du kan fokusere på å nyte feiringen sammen med dine nærmeste.

Private Rom for Intime Samlinger

Enten du arrangerer en liten familiesammenkomst eller en stor jubileumsfest, tilbyr vi private rom som tilpasses dine behov. Våre koselige og elegante rom gir den perfekte rammen for en intim og hyggelig samling, uansett anledning.

Arrangement lokale med Scene og Bar

Trenger du et større lokale til ditt arrangement? Vårt romslige arrangementlokale er utstyrt med scene for underholdning og en fullt utstyrt bar for å holde stemningen oppe hele kvelden. La oss bidra til å skape en atmosfære som imponerer gjestene dine og etterlater et varig inntrykk.

Skreddersydde Pakker for Enhver Budsjett

Vi forstår at hver anledning er unik, og tilbyr skreddersydde pakker som passer dine spesifikke ønsker og budsjett. Enten det er en enkel og intim feiring eller en stor og spektakulær begivenhet, har vi alternativer som passer for enhver smak og lommebok.

Bestill Ditt Arrangement i Dag!

Er du klar til å heve dine arrangementer i Alta? Kontakt oss i dag for å bestille ditt arrangement, og la oss ta hånd om resten. Med vår ekspertise og oppmerksomhet på detaljer, vil vi sørge for at din begivenhet blir en suksess fra start til slutt. La oss skape uforglemmelige øyeblikk sammen!

date
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Åpningstider

Fredag 22:00 - 03:00
Lørdag 22:00 - 03:00

Cover Charge

100kr, betales i døren. Ingen reservasjoner. Inngang fra 20 år.

Ved å klikke på Registrer deg bekrefter du at du godtar våre vilkår og betingelser.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
CC 100kr, betales i døren.
Åpningstider